No ets una escola però t'agraden les nostres activitats?

Si vols gaudir d’activitats de natura amb els teus amics i família pots fer una excursió amb nosaltres i descobrir allò que passa desapercebut davant els teus ulls. També tenim tallers que podem fer allà on vulguis per aniversaris, festes, comunions… Fes un cop d’ull, t’encantarà!

Activitats en família i amics

Segur que quan has anat d’excursió a la muntanya has tingut ganes de saber quina és aquella planta, quins animals viuen en aquesta zona… Nosaltres podem guiar-vos la sortida amb els nostres educadors, ens movem per tota Catalunya i us assegurem que serà una experiència inoblidable!

També podeu gaudir d’altres experiències com visita als aiguamolls, rutes històriques per Barcelona i altres ciutats…

Aniversaris i comunions

Volem que la celebració d’un dia especial com un aniversari o comunió surti de manera excel·lent. Per això us donem la oportunitat de completar el dia amb un taller de toca-toca d’animals, tallers de manualitats amb materials reciclats… O el que més t’agradi!

Descompte especial si reserves ara!

 

Degut a la situació que hem viscut amb el COVID-19, volem que les escoles pogueu tornar a oferir als nens i nenes activitats diferents i motivadores per deixar enrere tota la situació viscuda.

Per això si fas servir el codi de descompte BYEBYECOVID gaudiràs d’un 20% de descompte en els tallers i sortides que reservis. No t’ho perdis!

Volem que la celebració d’un dia especial com un aniversari o comunió surti de manera excel·lent. Per això us donem la oportunitat de completar el dia amb un taller de toca-toca d’animals, tallers de manualitats amb materials reciclats… O el que més t’agradi!
Segur que quan has anat d’excursió a la muntanya has tingut ganes de saber quina és aquella planta, quins animals viuen en aquesta zona… Nosaltres podem guiar-vos la sortida amb els nostres educadors, ens movem per tota Catalunya i us assegurem que serà una experiència inoblidable!

També podeu gaudir d’altres experiències com visita als aiguamolls, rutes històriques per Barcelona i altres ciutats…

Ens vols proposar alguna activitat personalitzada?

Si tens una activitat que et ronda pel cap no ho dubtis, ens agraden els reptes! Contacta amb nosaltres i trobarem com dur-la a terme.

Obrir xat
1
Hola, pregunta'ns pel whatsapp el que vulguis!