La nostra història

El Projecte Bioescola neix d’un grup d’amants de la natura i del descobriment dels seus secrets a Barcelona. És un cercle de persones lligades a l’educació i amb estudis centrats en les ciències naturals.

Té com objectiu convertir-se en una eina per als centre educatius, on les seves activitats enriqueixin la seva docència. L’objectiu principal, en gairebé totes les nostres línies de treball, és senzill: intentar despertar les consciències per construir un món millor dins i fora de les escoles de tota Catalunya.

Encara que cada grup d’edat pot ser un món, una descoberta o un misteri ben plantejat, fàcilment porta al camí d’aprendre divertint-se. Molts cops en aquest punt, s’aprén de veritat, i això és el que busquem en les nostres activitats escolars.

Una associació naturalista

Pensant en la natura i lluitant per un medi ambient millor. Ensenyem valors amb l’objectiu de potenciar l’estima de les zones naturals per la societat i la vida que hi creix en aquestes.

Pensant en el futur

Si aprenem a valorar la importància que tenen els ecosistemes naturals per a nosaltres i pel planeta, podrem obrir els ulls al camí d’un millor demà.  

Dedicats a l'ensenyament

Allò que coneixem ho podem valorar, cuidar i protegir. L’educació és la clau per avançar cap a una societat més conscient i justa. Ensenyem des de P3 fins a Batxillerat, tot i que també treballem grups d’adults, empreses, famílies…

Obrir xat
1
Hola, pregunta'ns pel whatsapp el que vulguis!