Activitats centrades en les escoles

Portem tallers enfocats en la temàtica del mediambient a la teva escola i t’acompanyem a les sortides per conéixer la natura i altres indrets. A l’estiu marxem de colònies plegats. Vine a conéixer-nos!

Tallers

Especialitzats en animals rescatats, els nostres tallers tenen història pròpia i una elaboració centrada en el nostre coneixement com a educadors formats amb més de 10 anys d’experiència. 

Tractarem la temàtica mediambiental des d’un punt de vista que arribarà a tot l’alumnat amb l’avantatge que no s’ha de desplaçar ningú: ens movem per totes les escoles de Catalunya i us assegurem que serà una experiència inoblidable!

Colònies

Les colònies de Bioescola es diferencien per treballar en indrets de natura i/o històrics, sempre amb els millors preus del mercat sense perdre qualitat. Recordeu que si contracteu les primeres colònies amb nosaltres tindreu un 20% de descompte.

Descompte especial si reserves ara!

 

Degut a la situació que hem viscut amb el COVID-19, volem que les escoles pogueu tornar a oferir als nens i nenes activitats diferents i motivadores per deixar enrere tota la situació viscuda.

Per això si fas servir el codi de descompte BYEBYECOVID gaudiràs d’un 20% de descompte en els tallers i sortides que reservis. No t’ho perdis!

Ens vols proposar alguna activitat personalitzada?

Si tens una activitat que et ronda pel cap no ho dubtis, ens agraden els reptes! Contacta amb nosaltres i trobarem com dur-la a terme.

Obrir xat
1
Hola, pregunta'ns pel whatsapp el que vulguis!