No saps que fer els caps de setmana que passes en família? Avui et donarem 3 indrets i opcions perquè pogueu gaudir de racons poc transitats i especialment bonics de la nostra terra i per totes les èpoques de l’any!

1. El Delta del Llobregat

Molt a prop de Barcelona i sobretot amb una accés molt bo en cotxe, el Delta del Llobregat és una sortida que fem molt sovint a les escoles per veure la flora autòctona dels aiguamolls i per veure les aus migratòries i residents dins la reserva.

Hi ha dos accesos que nosaltres recomanem. Un d’ells és Cal Tet i té grans passejades caminant a la vora del riu Llobregat, amb diferents aguaits per veure les aus. L’altre accés és Remolar-Filipines i tot i ser una zona de reserva més petita té tot ben concentrat, i fins i tot una zona de platja protegida amb dunes naturals vegetades.

 

2. Sant Llorenç de Munt

Pujant la carretera a Matadepera trobem l’espai natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l’Obac, amb vistes a Montserrat, la Mola i amb moltes furgades de senglar, rastres d’animals i passejades curtes i llargues, cadascuna per un públic determinat. Romaní, farigola i altres plantes aromàtiques ens acompanyaran per tota la sortida, i gràcies al nostre coneixement de la zona coneixereu la història d’un bandoler que habitava la zona fa molts anys!

 

3. Santa Fe de Montseny

A dalt del Montseny trobem una zona amb 5 sequoies enormes que fan gaudir als més petits. De baixada cap a l’estany de Santa Fe, que no sempre està ple, trobem molts castanyers i el terra ple de pellofes per aprendre d’on surten les castanyes. Una ruta molt maca i amb vegetació de contrastos. Compte a l’hivern, acostuma a haver neu o zones gelades si fa molt de fred!

T’agrada tot el que coneixem? Encara sabem més llocs! I si ens portes amb tu, t’ajudarem a descobrir els secrets de la natura amb les nostres sortides en família. Serà tot un dia de muntanya gaudint de la natura, i podeu juntar més d’una família per gaudir de l’experiència Bioescola. Pregunta’ns!

Obrir xat
1
Hola, pregunta'ns pel whatsapp el que vulguis!